Ons Zaalke

In onze zaal worden vooral evenementen georganiseerd. Zowel door Jeugdclub Beverlo, als door derden.

Onze 136m2 zaal is ideaal voor uw fuiven en evenementen. De zaal kan gehuurd worden voor o.a. verjaardagsfeesten, jeugdfuiven, optredens, ...

Dit is ruim voldoende voor een 250 - 300 personen. De zaal omvat een gedeeltelijk vast podium, een toog, en recent vernieuwde toiletten.

Naast onze zaal zijn er ook nog onze kwalitatieve koeling en tap-installatie en eventuele een backstage ruimte (die kan u natuurlijk ook als iets anders inrichten) ter uw beschikking.

 

Wij beschikken zelf over een licht & geluidsinstallatie die verhuurd wordt aan een schappelijke prijs. Als je hier meer info over wil of eens een kijkje wilt komen nemen, contacteer ons dan via mail, facebook, of spring gewoon eens binnen tijdens onze openingsuren. Verder werken wij ook samen met een vaste firma, indien je toch voor een uitgebreide installatie wil gaan.

Voor een fuif en optreden geldt een maximaal decibel volume. Hier hoort de organisatie zich strikt aan te houden. Indien dit niet gebeurt kan het evenement vroegtijdig worden stopgezet en/of zal er een boete volgen. Voor meer informatie hierom kan u terecht op de site van Eventplanner of kan u ons altijd contacteren.

The Ultimate Club

Indien u onze zaal huurt, wordt er verwacht dat u onze drank gebruikt. De drank wordt vooraf en achteraf samen met u geteld. Zo zullen wij bekijken wat er geconsumeerd werd en zo een eindafrekening opstellen. Gelieve dan ook op voorhand door te geven hoeveel drank u minimum in stock wil hebben.

Indien u graag special dranken wenst, denk aan Desperados of sterke drank, gelieve dit dan ook op voorhand door te geven.
Houd er rekening mee dat er voor sterke dranken een vergunning moet aangevraagd worden bij Gemeente Beringen.