Jaarlijks bezoeken wij met het bestuur van Jeugdclub Beverlo tal van evenementen tvv de Warmste Week. Dit jaar wouden we graag zelf onze handen uit de mouwen steken. Met dank aan al onze leden, de verenigingen die mee geholpen hebben, de firma's die gesponsord hebben en alle bezoekers die natuurlijk onmisbaar zijn, hebben we 2 mooie evenementen op poten kunnen zetten. Zowel onze Kerstmarkt als Beringen Beats Cancer waren niet mogenlijk geweest zonder jullie allemaal. En daarvoor zeggen wij graag, mercikes!

Kerstmarkt Beverlo

Een van de events die we organiseerden tvv Kom Op Tegen Kanker was onze kerstmarkt. Met deze kerstmarkt namen we als doelgroep vooral de volwassenen uit Beverlo en omstreken, terwijl Beringen Beats Cancer vooral op jeugd gericht was.

Het was voor de ons de eerste keer dat we een Kerstmarkt organiseerden. Daardoor wouden we dan ook samenwerken met enkele Beringse verenigingen. Dit is uiteindelijk ook gelukt. Onder andere Chiro Beverlo en Scouts Beringen Mijn besloten om naast Jeugdclub Beverlo ook een standje te voorzien.

Alsook waren er enkele niet-beringse standjes. Zo was er o.a. een groepje studenten van de UHasselt en de sprookjesprinsessen van A Story to Tell.

Onze kerstmarkt haalde iets meer dan 1000 euro op tvv Kom op tegen Kanker.

Naast onze kerstmarkt was er ook Beringen Beats Cancer.

Een techno event voor het goede doel. Kneels, die overigens met het idee is gekomen, plande het event tot in de puntjes. Alle opbrengsten voor het goede doel, dat was zijn belangrijkste pijler.

Een aantal lokale DJ's toonde interesse in ons evenement en op die manier werd de line-up mooi gevuld. Zo mochten we bijvoorbeeld Deltano,  Deejay Fré, Ilario Liburni en L'enfant Terrible ontvangen.

Uiteindelijk heeft dit event iets meer dan 2300 euro opgebracht tvv Kom op tegen Kanker.

Beringen Beast Cancer

Share this Post: