Jeugdclub Beverlo - JCB

Masters

Hieronder vind u onze eremuur van Masters, de winnaars van onze verscheidene 'Behind The Decks' events!

Algemene Info

'Behind the Decks' is een concept van Jeugdclub Beverlo. Op voorhand kunnen DJ's zich inschrijven om een plaatsje behind the decks te bemachtingen. Uit alle inschrijvingen worden dan DJ's geselecteerd die de avond zelf hun ding mogen doen. Per avond, 1 Genre, 1 Master. Uit de DJ's die bij ons op de avond komen draaien, selecteren we de Master. De master komt terecht op de eremuur hieronder, en moet zijn plaats komen verdedigen op de volgende editie.

Master of House

Het eerste genre wat wij onder handen genomen hebben is House. Dit gaande van Tech-House, tot Deep-House, en alles er rond. Hier is Wacki als Master uit de bus gekomen. Dankzij de goede techniek, en de muziekkeuze die hij bracht, mag hij zich nu, de Master of House noemen! Gefeliciteerd!

Master Of Techno

De master of techno heeft een ruwe strijd gestreden. Doordat Behind The Decks ditmaal samenviel met een EK match van de belgen, ging het deze keer door in de zaal. Direct na het einde van de match is de eerste DJ erin gevlogen. Na een goede avond stonden we voor een dilemma. Maar uiteindelijk is Jimmy Wellder als Master of Techno uit de bus gekomen! Proficiat!