Jeugdclub Beverlo - JCB

Ons Café

In ons café kunnen thema-avonden, en andere kleine evenementjes georganiseerd worden.

Algemene Info

Ons café valt niet te huren. U kan bijvoorbeeld wel gewoon met uw vrienden uw verjaardag komen vieren, en bv. een vat geven, maar iedereen mag binnen. Er kunnen wel thema-avonden georganiseerd worden in het café. Dit in samenwerking met het bestuur. Aangezien het café niet privé af te huren is, is de winst van een thema-avond dan ook volledig voor Jeugdclub Beverlo. Maar op deze manier, kan ook u uw vrijwillig steentje bijdragen.

Thema-Avonden

In het café worden vooral Thema-Avonden georganiseerd. Dit kan gaan van een mini-quiz, tot een DJ-Contest, of zelfs een DJ-Avond. Indien u zelf DJ bent, en geïnteresseerd bent om een avond te draaien in het café, of indien u iemand kent, mag u ons altijd contacteren, en dan werken we samen een thema uit.

Licht & Geluid

Net zoals in onze zaal kunnen wij ook in het café een licht & geluids installatie zetten. Dit kost voor u natuurlijk helemaal niets. Wij bespreken met het bestuur wat de nodige apparatuur is, en zorgen dat er wat staat. Indien u bijvoorbeeld een quiz organiseert, zal dit gewoon een micro zijn, die aangesloten word op de standaard installatie in het café, en als er bijvoorbeeld een DJ avond is, zullen daarvoor de nodige CDJ's en toebehoren geplaatst worden.